Lise Holanger

Om Lise

Alder: 34
Sivil status: Gift
Barn: 2

– Ergoterapeut
– Snart personlig trener
– Skribent og blogger

Lise elsker å være i aktivitet, og er opptatt av trening og livsstilsendringer. Hun vet mye om å trene hjemme, og deler sine erfaringer og treningstips med deg, slik at du har større sjanse for å lykkes i en hektisk hverdag.

Personlig

Jeg er utdannet ergoterapeut og personlig trener og jobber til daglig i en 50 % stilling i Norges Blindeforbund Sør- Trøndelag, samt at jeg driver enkeltpersonsforetaket HjemmePT. Jeg tilbyr PT- timer hjemme hos kunden, eller i nærmiljøet deres, samt treningsgrupper i lokalmiljøet mitt.

Jeg er opptatt av at trening skal være gøy og meningsfullt, og jeg ønsker å vise at man kan legge et godt treningsgrunnlag og få en fysisk god form ved å trene hjemme. Med egen kroppsvekt eller ved hjelp av enkle hjelpemidler som strikk, slynge og kettlebells, kan man få en fullverdig treningsøkt, enten i egen stue, på terrassen eller i hagen.

Faglig kompetanse

– Utdannet ergoterapeut ved Høgskolen i Sør- Trøndelag (2000- 2003)

– Utdannet personlig trener gjennom Active Education i 2015.

– Sertifisert kettlebellinstruktør level 1- 2015

Treningserfaring

Jeg har vært særdeles aktiv på idrettsfronten fra jeg var barn. Jeg gikk på skøyter og ski i barneårene, prøvde meg på håndball en liten periode, men endte opp med fotball som hovedaktivitet. Jeg la opp som aktiv fotballspiller på toppnivå i 2011, etter mange år i Kattem IL og ett år i Røa. I Røa fikk jeg gleden av å oppleve å bli både seriemester og cupmester, noe som uten tvil er karrierens høydepunkt.

Etter at jeg avsluttet min fotballkarriere, begynte jeg så smått med styrketrening. Den interessen utviklet seg stadig og det endte opp med at jeg utdannet meg til personlig trener.

Top