Elisabeth Rolsdorph

Om Elisabeth

Alder: 43
Sivil status: Forlovet
Barn: 3

– Personlig trener
– Instruktør
– Kostholdsveileder
– Livsstilscoach
– Foredragsholder
– Skribent og blogger

Elisabeth er faglig sterk og hun er opptatt av å gjøre andre gode ved selv å være et godt forbilde, et raust medmenneske og en tydelig kommunikatør.

Personlig

Opprinnelig en urban odelsjente som flyttet til mer sentrale strøk i studietiden og bor nå i Bærum. Jeg innehar en akademisk utdannelse, med forkjærlighet for relasjonsskapende arbeid og nettverksbygging. Har også etiketter som personlig trener, instruktør, kostholdsveileder, livsstilscoach, foredragsholder, skribent og blogger. Opptatt av å gjøre andre gode ved selv å være et godt forbilde, et raust medmenneske og en tydelig kommunikatør. Aktiv lytter, med interesse og meninger i og for så mangt. Kan oppfattes som kravstor og med en overdreven tro på profesjonalitet i arbeidslivet. Setter stor lit til kompetanse og faglig dyktighet, både hos meg selv og andre. Åpen om mye, men langt fra alt. Har mye i bagasjen, men lærer stadig nye bæreteknikker. Og så er jeg mamma, forlovet og 43 år.

Faglig kompetanse

Utdannet Diplomøkonom BI med fordypning i personalledelse, internasjonal markedsføring og business-engelsk. Har studert ved UiO og har dermed også ex.phil., praktisk – pedagogisk utdanning og sosialøkonomi grunnfag i porteføljen. Sertifisert PT, kostholdsveileder og livsstilscoach. (NIH, Elixia Education, etc) Sertifisert instruktør i diverse gruppetimer. Er også idrettsmassør.

Har ulike kurs og fordypninger innen temaene:

  • Trening og ungdom
  • Trening og spiseforstyrrelser
  • Trening og graviditet
  • Trening og kosthold
  • Styrketrening for kvinner
  • Vektreduksjon
  • Muskelbygging og fitness

Treningserfaring

Idrett og trening er noe jeg har drevet med hele livet. Jeg har vært sprangrytter på toppnivå i Norge, spilt håndball, løpt orientering og konkurrert i alpint. Sal- og styrketrening startet jeg med på begynnelsen av 1990-tallet og jeg har stilt i bodyfitness. Variert trening og fokus på treningsglede er de viktigste faktorene for meg nå, så jeg prøver å omskolere meg fra ren styrkejente til delvis løpejente. Jeg har vært håndballtrener i 2 år (1996, 1997), ridelærer siden 1990 og personlig trener & gruppeinstruktør siden 2007

Top