Om oss

Hva er Treningsrom.no

Treningsrom.no er en nettbutikk for deg som trener, eller for deg som vil starte å trene. Vi gjør det enkelt for deg å finne riktig produkter, pakker eller løsninger som passer for ditt behov og til ditt treningsrom. Vi selger kvalitetsprodukter fra kjente produsenter, og våre produktspesialister setter sammen pakkeløsninger og komplette treningsrom fra vårt utvalg i nettbutikken, som gir deg mest kvalitet og treningsglede for pengene. Vi bryr oss om våre kunder, og det skal du merke.

Hva selger vi mest av

40% Treningsapparater
35% Treningsutstyr
25% Tilbehør

Hvem er vi

Treningsrom.no er eiet av Vapara AS, et norsk firma som er spesialister på utvikling av kommersielle konsepter og tjenester på nett.

Vår misjon

Treningsrom.no bidrar til sunne verdier og støtter opp omkring utvikling av sunne og positive aktiviteter, spesielt rettet mot barn og unge.

Vår inspirasjon

Mennesker i aktivitet, positiv påvirkning og omtanke for andre #Mappoa.  #Treningsrom  #MittTreningsrom  #FinnFormenHjemme

Vår lidenskap

Vi brenner for fysisk aktivitet og sunne holdninger. Følg oss på Facebook og Instagram, og del vår lidenskap.

Vi heier på deg!

Vi ønsker å dele med deg  – både for å bli kjent med deg, og fordi det er inspirerende å dele gode historier med andre. Vi kan alle hjelpe hverandre til å holde koken, heie på hverandre, dele tunge stunder og ikke minst dele rusen av å lykkes.

Vi bruker Facebook og Instagram som plattform, og sørger alltid for å belønne de som er flinke til å dele med andre.

Bruk #MittTreningsrom  #Treningsrom  #FinnFormenHjemme  og del dine treningsopplevelser inne og ute på Facebook og Instagram.

På bildet ser du Lise på treningsrommet sitt. Hun er en av våre flotte ambassadører og har bloggen Trenehjemme.

Heia Lise  #Treningsrom  #MittTreningsrom  #FinnFormenHjemme

Siste fra Treningsbloggen

Top